Istilah Cinta Untuk Dia PDF â Istilah Cinta Epub /

[Ebook] ➩ Istilah Cinta Untuk Dia Author Anarif – Getup-party.de “Nek anak orang putih mana pulak datang rumah nenek ni?”“Hush” Nek Zizah menepuk paha Paan menegur bicaranya“Isabelle mari duduk sini” ditepuk tepuk lantai di sebelahnyaIsabelle menurut Ma“Nek anak orang putih mana pulak datang rumah nenek ni?”“Hush” Nek Zizah menepuk paha Paan menegur bicaranya“Isabelle mari duduk sini” ditepuk tepuk lantai di sebelahnyaIsabelle menurut Mata bulatnya jatuh pada naskhah suci al Quran milik Paan“What is that?” jarinya tegak menghala ke arah al Quran itu“Nek dia cakap orang putihlah” komen Paan terujaISABELLE anak kecil keturunan pan asia telah diserahkan kepada Nek Zizah dan Tuk Khalid untuk dididik menjadi gadis Timur yang berilmu agama Kedatangannya mengundang amarah Haliza ibu Paan sekali gus memisahkan hubungan antara ibu dan anak juga persahabatan Paan dengan Isabelle Masa berlalu dan k.

Ali ini kehadiran Isabelle sebagai Fatimah di rumah besar Paan atas tugas orang gaji adalah arahan Haliza“Kau nak tahu kenapa aku nak kau ikut esok?”Isabelle ketap bibir“Kalau majikan nak saya pergi ke mana pun asalkan tak berdosa dan tak memudaratkan apa hak saya untuk bertanya kenapa? Kalau boleh ke matahari tanpa terbakar pun saya kena pergi jugak” separuh menyindir Isabelle membalasPaan tersengih tiba tiba“Tak ada pun aku suruh kau pergi sampai matahari tu Layak ke kau nak jadi angkasawan?”Isabelle membesarkan matanya Aneh lelaki ini Kejap prihatin kejap mengutukESFAHAN aka Paan seorang arkitek dan model bebas terutama pakaian dalam lelaki Ker.

istilah mobile cinta kindle untuk mobile Istilah Cinta book Istilah Cinta Untuk Dia PDF/EPUBAli ini kehadiran Isabelle sebagai Fatimah di rumah besar Paan atas tugas orang gaji adalah arahan Haliza“Kau nak tahu kenapa aku nak kau ikut esok?”Isabelle ketap bibir“Kalau majikan nak saya pergi ke mana pun asalkan tak berdosa dan tak memudaratkan apa hak saya untuk bertanya kenapa? Kalau boleh ke matahari tanpa terbakar pun saya kena pergi jugak” separuh menyindir Isabelle membalasPaan tersengih tiba tiba“Tak ada pun aku suruh kau pergi sampai matahari tu Layak ke kau nak jadi angkasawan?”Isabelle membesarkan matanya Aneh lelaki ini Kejap prihatin kejap mengutukESFAHAN aka Paan seorang arkitek dan model bebas terutama pakaian dalam lelaki Ker.

10 thoughts on “Istilah Cinta Untuk Dia

  1. Mai Mai says:

    Istilah Cinta Untuk Dia PDF â Istilah Cinta Epub / istilah mobile, cinta kindle, untuk mobile, Istilah Cinta book, Istilah Cinta Untuk Dia PDF/EPUBNovel untuk di let go Berminat PM RM1628 BintangI didn't enjoyed it as much as her previous book too plot driven Agak melelahkan sebenarnya yang membuatkan saya meneruskan pembacaan ialah rasa ingin tahu yg kuat Saya tak sabar nak tahu apa bakal terjadi seterusnya tapi pada masa yg sama tak mampu untuk duduk disitu dan menghabiskan bacaan dengan cepat dan akhirnya pheww legaWalaupun begitu sebenarnya usaha penulis haruslah dipuji dan diberikan credit Penulis berusaha menyampaikan sesuatu kepada pembaca apa yg saya dapat faham ialah1 Restu ibu bapa tu penting Zainal yg telah dijodohkan dengan Haliza tiba2 berkahwin dengan perempuan pilihan hati sendiri dan buta kerana cinta Hidup jadi hamba dunia2 Dendam itu mampu membunuh dan jangan hidup dlm kenangan silamHaliza yg kecewa dengan Zainal memusuhi Isabellesehingga sanggup menjadi anak derhaka dan cubaan membunuh Isabelle memakan diri sendiri3 harta yg byk tidak mampu memberi kebahagian jika org sekeliling s


  2. Nonieღserenity2bliss Nonieღserenity2bliss says:

    Istilah Cinta Untuk Dia PDF â Istilah Cinta Epub / istilah mobile, cinta kindle, untuk mobile, Istilah Cinta book, Istilah Cinta Untuk Dia PDF/EPUB Announcement before review N nak jual buku ni for RM20 Pada sesiapa yang berminat boleh lar PM Sebuah kisah yang menarik Kisah ini mengingatkan N betapa buruknya sikap dan perasaan dendam Kerana dendam lama seorang wanita ramai sungguh individu yang terseksa Cerita ini agak kompleks dan berselirat tapi tidak sukar untuk diikuti Ia kompleks dan berselirat kerana ia seperti sebuah drama produksi yang mempunyai ramai watak dan jalan cerita Tapi kerana semuanya bersangkut paut ia boleh diterima It makes sense Ia bukan hany


  3. Ella Ella says:

    Istilah Cinta Untuk Dia PDF â Istilah Cinta Epub / istilah mobile, cinta kindle, untuk mobile, Istilah Cinta book, Istilah Cinta Untuk Dia PDF/EPUBBaca ni last week tapi sampai ke sudah tak tahu apa nak tulis Asyik repeat same words from most of my reviewDi yatim piatukan sebelum masanya Dia memilih untuk dijadikan mangsa buli dan sebagainya dari membela dirinya Sesekali haruslah berlaku adil buat diri sendiri Bukan suruh kurang ajar tapi berpada2lah Berapa ramai yg punya tahap kesabaran begini? Hanya kerana dia mudah memaafkan orang2 yg menganiayainya dan pernah meninggalkannya tidak beerti dia harus memaksa orang lain buat perkara yg sama Jika kehendaknya tidak diturutkan dia buat perangai tak semenggah BoycottWhy the double standard? Bila ada yg melindungi dan menyayangi dia bersikap kurang ajarpada orang yg menganiayainya boleh pulak sabarBuat kelakar ke? Itu suaminyaHal mak mertua dgn anaknya jgn masuk campurnasihat boleh tapi jgn sampai buang muka jika suami berkehendakan yg be


  4. Theplain Theplain says:

    Istilah Cinta Untuk Dia PDF â Istilah Cinta Epub / istilah mobile, cinta kindle, untuk mobile, Istilah Cinta book, Istilah Cinta Untuk Dia PDF/EPUBthis is one underrated novel that surprisingly good the catchphrase ' nek dia cakap omputih' on the synopsis behind really got me stuck with it for five hours mula2 kau baca macam tgh tgk drama 90 an dgn pelakon omputih yg memang terhad zaman tu tak sofea janesusan lancaster aku baru google nama dia tadi ye cerita dia sangat dramatik macam drama 90 an tapi menarik take the good side kagum jugalah dgn karakter isabella yang kuat dengan pegan


  5. Jumay Jumay says:

    Istilah Cinta Untuk Dia PDF â Istilah Cinta Epub / istilah mobile, cinta kindle, untuk mobile, Istilah Cinta book, Istilah Cinta Untuk Dia PDF/EPUBbest dan sy suka cerita niwalau pun tebal tp berjaya diabiskn tanpa skip any words n pagesBagi yang minat kisah sweet dan santai manis bergula ICUD not recommended utk andadont take a riskTETAPI bg yg gemar kan kisah yg menyentuh hati dan emosi bacalah kisah paan dan isabelle niSebuah kisah percintaan tp bknnya percintaan ant lelaki dan perempuan saja tp ia turut merangkumi cinta pd


  6. Rahimah Mansor Rahimah Mansor says:

    Istilah Cinta Untuk Dia PDF â Istilah Cinta Epub / istilah mobile, cinta kindle, untuk mobile, Istilah Cinta book, Istilah Cinta Untuk Dia PDF/EPUBBuku yg saya beli terus dgn penulisnyaramah anarif nipensyarah rupanya Lain org lain citarasasaya lbt baca buku ni sbab tebal Sekali baca susah letak Walaupun tebal icud ni masih berada dlm plotnya Taklah satu bab tu psl cinta semataicud ni byk menyentuh tentang kasih


  7. cikngoh cikngoh says:

    Istilah Cinta Untuk Dia PDF â Istilah Cinta Epub / istilah mobile, cinta kindle, untuk mobile, Istilah Cinta book, Istilah Cinta Untuk Dia PDF/EPUBMacam sinetron Indonesia Terlalu banyak klimaks dan peleraian Apapun tahniah penulis Bukan mudah nak tulis cerita yang tebal begini


  8. Asiah Kamsir Asiah Kamsir says:

    Istilah Cinta Untuk Dia PDF â Istilah Cinta Epub / istilah mobile, cinta kindle, untuk mobile, Istilah Cinta book, Istilah Cinta Untuk Dia PDF/EPUB3 bintang Dah lama tak baca cerita yang berat Ini bukan sebuah cerita yang sempoi santai atau sweet love story aje tapi sebuah novel yang penuh dengan pengajaran keinsafan dendam kasih sayang dan pengorbanan Tak dinafikan banyak wata


  9. Meera Meera says:

    Istilah Cinta Untuk Dia PDF â Istilah Cinta Epub / istilah mobile, cinta kindle, untuk mobile, Istilah Cinta book, Istilah Cinta Untuk Dia PDF/EPUBsebak bila baca cerita ni suka bila Paan tak putus asa bila Belle tolak dia jauh tak suka bab dendam sampai nak bunuh


  10. Wee Wee says:

    Istilah Cinta Untuk Dia PDF â Istilah Cinta Epub / istilah mobile, cinta kindle, untuk mobile, Istilah Cinta book, Istilah Cinta Untuk Dia PDF/EPUB2017 1untuk gemor sweet semedang ini bukan bukunya ko carik buku lain untuk aku yg dah sama muak dengan benda yang sama aku suka dgn buku ni memang stress baca kalau terbit versi awal aku rasa memang ada yg akan maki buku ni haha tapi aku boleh je hadam good job beb atleast org takdela mengata sume buku ko samaaaa je kan nak sweet2 banyakk dahhh hoho


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *